Florbalistky Chodova převálcovaly Bohemians

Florbalistky Chodova převálcovaly Bohemians

Florbal

V druhém kole nejvyšší florbalové ligy žen zvítězil Chodov nad Bohemians 8:2.

Pražské derby slibovalo spoustu zajímavých událostí, a to se potvrdilo hned v šesté minutě, kdy Lucie Baldreichová prostřelila gólmanku soupeře. Do dvoubrankového vedení se Chodov dostal při trestném střílení, kdy se nemýlila Mezerová. Zápas jinak vypadal vyrovnaně, ovšem ve druhé třetině se s brankami roztrhl pytel.

Nejdříve se z dalšího trestného střílení prosadila Štekerová, na 4:0 upravila Vávrová a pátý gól vsítila Nikola Skoková. Bezndadějnost Bohemians ve třetí třetině podtrhl Chodov znovu třemi góly. Tentokrát se radovaly Lovíšková, Vejvodová a Štekerová, která se trefila podruhé. I hráčky Bohemians nakonec vstřelily dvě branky, ale to nic zásadního nezměnilo na faktu, že Chodov doma zvítězil výrazně 8:2.
Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SPORTY TV (@sportytv.cz)

Expertka Markéta Svačinová nabídla svůj pohled na i tak vypjaté utkání. „Pokud se fanoušek podívá jen na výsledek, může mít pocit, že šlo o jednoznačné utkání, ve kterém Chodov dominantně potvrdil roli favorita. Podle skóre tomu tak skutečně je, ale hráčky Bohemians nebyly o tolik horším týmem. Naopak. Bojovný zápas plný velkých šancí rozhodla zejména efektivita zakončení."