Sigma Olomouc B remizovala na domácí půdě s Žižkovem

Sigma Olomouc B remizovala na domácí půdě s Žižkovem

Fotbal

Olomoučtí ani Žižkovští fotbalisté stále neprolomili sérii bez výhry v letošním ročníku Chance Národní Ligy. Jejich vzájemné utkání ve třetím kole skončilo remízou 1:1.

Béčko Sigmy sice poprvé od začátku ligy skórovalo, avšak na výhru mu to ani tak nestačilo. Olomouc prohrávala už od čtvrté minuty, kdy se po hlavičce Jaroslava Treglera dostal k míči Daniel Fišl, který otevřel skóre utkání. Hanáci našli rychlou odpověď po dalších pěti minutách, prosadil se dvacetiletý Nigérijec Moses Emmanuel. Šance pak byly na obou stranách, ovšem výsledek zápasu zůstal stejný 1:1.

Jediný střelec hostů z Prahy, Daniel Fišl se prosadil ve svém premiérovém utkání za Viktorii Žižkov. „Spokojeni s výsledkem moc nejsme, jeli jsme sem vyhrát. Ten gól bych vyměnil za tři body a čisté konto. Měli jsme to udržet, dát další gól a být aktivnější“.

Také kapitán olomouckého "béčka" Vít Beneš byl z výsledku smutný. „Kdybychom měli víc klidu na míči v poslední třetině hřiště, tak bychom ten gól určitě dali. Měli jsme spoustu střel, ale nemyslím si, že jsme měli nějakou vyloženou, po které by měl padnout gól. Je to škoda, ale od prvního zápasu cítím nějaký posun, takže věřím, že se to otočí a začneme být úspěšní i výsledkově.“

SK Sigma Olomouc B – FK Viktoria Žižkov 1:1 (9. Emmanuel – 4. Fišl)




Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SPORTY TV (@sportytv.cz)