Chance Národní Liga na SPORTY TV!

Chance Národní Liga na SPORTY TV!

Fotbal

Od nové sezóny vám SPORTY TV nabídne přenos z každého kola naší druhé nejvyšší fotbalové ligy. První zápasy se hrají už příští víkend, kdy pokrytí této soutěže odstartujeme utkáním hraném na pražském Žižkově, kde se Sparta Praha B utká s Baníkem Ostrava B.

Z každého kola se můžete těšit na živý přenos a zápasy si budeme volit vždy po České televizi, tedy jako druzí. Nabídneme vám program s expertem ve studiu, na kterém se bude podílet tým lidí, kteří dobře znají druholigové prostředí, protože v něm například sami hráli, pohybovali se v něm v jiné roli nebo ho sledují jako novináři. Bonusem přenosů se studiem bude po každém kole pořad „Fotbal na druhou,“ kde se shrne a do hloubky rozebere vše, co se za to které odehrané kolo událo. Hlavní tváří bude Jan Podroužek, známý český fotbalový novinář, už dlouho poctivě sledující druhou ligu.

Šéfredaktor SPORTY TV Jiří Kalemba je s právy na vysílání na Chance Národní Ligu velmi spokojen. „Doufám, že to diváky bude bavit, protože vnímám, že zájem o druhou nejvyšší soutěž roste. Chceme tento produkt lidem nabídnout co nejlépe, ukázat příběhy hráčů v jednotlivých týmech a pomoci obrazu celé druhé ligy“.

PROGRAM ZÁPASŮ, KTERÉ BUDEME V NEJBLIŽŠÍ DOBĚ VYSÍLAT:

1. kolo - 21. července - Neděle
10:30 - AC Sparta Praha B - FC Baník Ostrava B

2. kolo - 26. července - Pátek
18:00 - FC Zlín - FC Silon Táborsko

3. kolo - 31. července - Středa
18:00 - SK Sigma Olomouc B - FK Viktoria Žižkov

4. kolo - 4. srpna - Neděle
10:15 - SK Slavia Praha B - MFK Chrudim

5. kolo - 10. srpna - Sobota
15:00 - FC Silon Táborsko - FC Zbrojovka Brno



Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SPORTY TV (@sportytv.cz)