Brněnské Šelmy šampionkami volejbalové Extraligy žen

Brněnské Šelmy šampionkami volejbalové Extraligy žen

Volejbal

Volejbalistky Liberce nedokázaly odvrátit první mečbol Šelem. Ty využily výhody domácího prostředí a poprvé v historii získaly mistrovský titul. Duklu přehrály 3:1 na sety.

Všechny sety byly vyrovnané. Liberecké ženy hrály srdnatě, avšak sérii nedokázaly poslat zpátky pod Ještěd a udržet naději na pohár. Šelmy hnala kupředu vyprodaná hala, která pak byla plná titulové euforie. V koncovce byly Brňanky vždy lepší a proto si mohly potěžkat zlaté medaile, které jim po utkání pověsili kolem krku. V play-off neprohrály jediné utkání.

Pavla Šmídová, nahrávačka brněnských Šelem, byla nadšená. „Kdyby nám někdo před play-off řekl, že vyhrajeme všechny série 3:0, tak bychom mu nevěřily. Je to neuvěřitelný pocit,“ dodává. Přiznala, že je to pro ni velmi emotivní moment a je strašně ráda. "Bylo nás před sezonou asi sedm na tréninku. Lepily jsme to. Říkaly jsme si, že sezona začíná až v play-off a jsem ráda, že jsme formu takhle načasovaly. Hrály jsme na sto procent a sedly jsme si. Hrálo důležitou roli, že jsme fungovaly jako tým,” uzavřela své hodnocení s úsměvem.



Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SPORTY TV (@sportytv.cz)


Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený SPORTY TV (@sportytv.cz)